Asunto Oy Kuopion Majakka

Tutustu uuteen keskustan asuinalueeseen Kuopion Kaupungin sivuilla!

Asunto Oy

Kuopion Majakka

Sammonkatu 28, 70500 Kuopio 

As Oy Kuopion Majakka on sijaitsee Maljalahden upouudella asuinalueella.

Maljalahti rajautuu Kallaveden rantaviivaan – näyttävä rantakaupunginosa edustaa Kuopion kaupunkikeskustaa kauneimmillaan. Täysin uudistunut Kuopion kauppatori sijaitsee vain vajaan kilometrin etäisyydellä. Matkustajasatama kesätoreineen on parin sadan metrin päässä. Alueella on loistavat ja monipuoliset ulkoilumahdollisuudet. Talvella pääset suoraan jäälle hiihtämään tai luistelemaan ja kesällä esim. pyöräilyreitit ja vesiaktiviteetit ovat lähelläsi.

Majakka on kahden asuinrakennuksen muodostama asunto-osakeyhtiö. Talo A on hissillinen, kaksiportainen, 4-kerroksinen ja 26 asuinhuoneistoa käsittävä kerrostalo. Talo B on 3-kerroksinen, hissillinen pienkerrostalo, jossa on 4 asuntoa. Autohalli sijaitsee A-talon sekä pihakannen alla, jossa on erikseen ostettavat autohallipaikat. Autohallipaikan hinta on 28.000 euroa.

Ota meihin yhteyttä, niin käydään yhdessä tutustumassa yksilölliseen A22 asuntoon!

Tässä asiakkaan muutoksilla toteutetussa kodissa on hienoja yksityiskohtia tyylikkäästi toteutettuna! Suunnittelussa on otettu huomioon myös käytännön toimivuus säilytys- ja kaappitilaa unohtamatta. Myös teknisiin asioihin on panostettu; huoneistossa on mm. ilmalämpöpumppu ja kaiutinjärjestelmä. Asunnon sijainnin myötä ikkunoita on kolmeen ilmansuuntaan. Tässä asunnossa on monta hienoa yksityiskohtaa, jotka voit todeta vain paikan päällä!

VAIN TÄMÄ ASUNTO ENÄÄ MAJAKASSA VAPAANA!
 

HUONEISTOJAKAUMA

Huon.

Tila 

Tyyppi 


Velaton hinta €

Myyntihinta €

 A22   4h+k+s   116,5 550 000 550 000
 


Arja Leppänen

Lujakoti: Kuopio, Mikkeli, Joensuu


Maaherrankatu 27

70100 Kuopio

Puhelin: 044 585 2647

arja.leppanen@luja.fi


Marjut Kauppinen

Lujakoti: Kuopio, Mikkeli, Joensuu


Maaherrankatu 27

70100 Kuopio

Puhelin: 044 585 2622

marjut.kauppinen@luja.fi

Uudet asunnot

© Lujatalo Oy 2014

OTA YHTEYTTÄ / TILAA ESITE

Lähetetään lomaketta...

Virhe palvelimessa.

Lomake vastaanotettu.

Captcha Image

Mikäli kuluttajan ja yrityksen välille tulee erimielisyyksiä, joita ei saada ratkaistuksi osapuolten välisellä neuvottelulla, laki kuluttajariitalautakunnasta mahdollistaa asunnon kauppaan liittyvien asioiden käsittelyn kuluttajariitalautakunnassa www.kuluttajariita.fi