Lujakoti, Helsinki

Laajasalon länsiosaan tuleva uusi kaupunginosa Kruunuvuorenranta, joka tunnetaan myös nimellä Borgströminmäki, on saanut uusia upeita asuntoja.

Uusi upea kerrostalo - Kruunuvuorenranta

asunnot helsinki
kruunuvuorenranta
asunnot helsinki kruunuvuorenranta

Tutustu Lujakodin sisustusteemoihin >

Lujatalon uusi, valoisa talo kutsuu asukkaat viihtymään. Kutsuimme talon suunnittelutyöhön mukaan kuluttajia, Kruunuvuorenrannan asukkaita. Kiinnostavien ja tuotteliaiden työpajojen jälkeen olemme luoneet heidän ideoidensa ja ehdotustensa perusteella viihtyisän, muunneltavan ja yhteisöllisen Borgströminmäen talon. Tervetuloa ihastumaan!

 

Ota yhteyttä Lujakoti-myyntiin ja jätä yhteystietosi, niin lähetämme Sinulle ensimmäisten joukossa kohteen esitteen ja hinnaston.

Rakennusliike Lujatalo Oy kuuluu Luja-yhtiöihin, joka on yksi Suomen suurimmista rakennusalan konser­neista ja perheyhtiö kolmannessa polvessa. 60-vuotias Luja toimii valtakunnallisesti 1600 ammattilaisen voimin ja sen liike­vaihto on yli 430 M€. Olemme yksi toimialan kannattavimmista suurista rakennusliikkeistä ja mm. Talouselämä-lehden vertailussa olimme suurista talonrakentajista paras yleisarvosanalla kiitettävä 9. Ammattirakentajien keskuudessa Lujatalolla on tutkitusti alan paras maine ja henkilöstön työtyytyväisyys on Ammattiliitto PROn keväisen kyselyn mukaan Suomen kymmenen kärkiyrityksen joukossa.

Uuteen kotiin | Lujakoti
Uudet asunnot

© Lujatalo Oy 2014

OTA YHTEYTTÄ / TILAA ESITE

Lähetetään lomaketta...

Virhe palvelimessa.

Lomake vastaanotettu.

Captcha Image

Mikäli kuluttajan ja yrityksen välille tulee erimielisyyksiä, joita ei saada ratkaistuksi osapuolten välisellä neuvottelulla, laki kuluttajariitalautakunnasta mahdollistaa asunnon kauppaan liittyvien asioiden käsittelyn kuluttajariitalautakunnassa www.kuluttajariita.fi