Lujakoti sisustusteemat

Lujakodin uudet sisustusteemat luovat yhtenäisen ja tyylikkään kokonaisuuden uuteen kotiin. Valinta uuden kodin ulkonäöstä siirtyy siis sinulle – minkä näistä ihanista vaihtoehdoista valitset?

Oma koti on valoja, värejä, muotoja – itselle tärkeitä asioita. Se voi olla television hälinää tai rauhoittavaa hiljaisuutta. Se on kahvintuoksua, muistoja, naurua ja iloa. Myös asunnon sisustuksen pitäisi kuvata juuri sinun tahtoasi ja tunnetilaasi. Lujakodin suunnittelemilla uusilla sisustusvaihtoehdoilla luot yhtenäisen, sinun tyyliisi sopivan sisustuskokonaisuuden.

Lujakoti on tehty kestämään elämää. Asuntojen pohjaratkaisut on suunniteltu huolella ja niiden materiaalit ovat kestäviä ja helppohoitoisia. Valittavat sisustusratkaisut ovat kauniita ja yksilöllisiä. Lujakodin verkkosivuilla olevan suunnitteluohjelman avulla voit miettiä tulevaan kotiisi juuri sopivat sävyt, sisustusratkaisut tai vaikkapa sohvien ja taulujen paikat valmiiksi – ennen ostopäätöstä.

Mikäli haluat, voit huoletta vaihtaa yksittäisiä tuotteita sisustusteemojemme sisällä. Huomaathan omia sisustusratkaisuja suunnitellessasi, että mahdollisuutesi valita Lujan sisustusteemoja omaan kotiisi riippuu kohteen rakennusvaiheesta. Tarkemman tiedon oman kohteesi aikataulusta voit aina tarkistaa Lujakotimyyjältäsi. Huomaathan myös, että sisustamasi kokonaisuuden hinta riippuu valitsemistasi teemoista.

Autamme mielellämme sinua kokonaisuuden luomisessa, kysy lisää sisustusteemoista Lujakotimyyjältäsi. Muistathan, että oma Lujakoti-myyjäsi palvelee Sinua koko rakentamisen ajan. Unelmiesi koti on käden ulottuvilla.

Raffi

Raffissa on särmikkyyttä ja urbaania puhtia.

 

Rohkean rennosti se ojentaa arkeesi rouheita värejä ja eläviä pintoja, joiden koskettamista ei kannata vastustaa.

Helmi

Puhtaan heleä Helmi loistaa viehättävän pelkistettynä ilman tehosteita.

 

Rauhoitu ihastelemaan ajattoman valkean tyylin tuomaa selkeyttä ja avaruutta uudessa kodissasi.

Hiili

Kun tammi kietoutuu hehkuvaan hiileen, syttyy kipinä.

 

Sen lumous heijastuu vahvoista pinnoista ja kutsuu sinut nauttimaan tyylikkyyttä huokuvasta kokonaisuudesta. Hiili on valintasi, jos tahdot hioa kodistasi timantin.

Raitti

Tervetuloa kohtaamaan elämän huvit luonnon koskettamassa Raitti-kodissa!

 

Lämpimän vaaleat värisävyt ja koristeelliset yksityiskohdat henkivät luonnollista kauneutta ja perinteikkyyttä, mikä antaa asunnollesi maalaisromanttisen sielun.

Uudet asunnot

© Lujatalo Oy 2014

OTA YHTEYTTÄ / TILAA ESITE

Lähetetään lomaketta...

Virhe palvelimessa.

Lomake vastaanotettu.

Captcha Image

Mikäli kuluttajan ja yrityksen välille tulee erimielisyyksiä, joita ei saada ratkaistuksi osapuolten välisellä neuvottelulla, laki kuluttajariitalautakunnasta mahdollistaa asunnon kauppaan liittyvien asioiden käsittelyn kuluttajariitalautakunnassa www.kuluttajariita.fi