X

Asunto Oy Pirkkalan Laamanni

  • Ennakkomarkkinoinnissa

Pirkkalan keskustan ensimmäinen Lujatalon uudiskohde Asunto Oy Pirkkalan Laamanni on nyt ennakkomarkkinoinnissa ja huoneistojen varaaminen yhteystiedoilla on alkanut!

Omalle tontille rakennettavassa Asunto Oy Pirkkalan Laamannissa on eri kokoisia koteja monen mieleen! Asuttavan kokoisista yksiöistä neljän huoneen perheasuntoihin.

Kolmiot on suunniteltu talon Suupantien puoleisiin kulmiin ja yksiöiden ja kivan kokoisten kaksioiden parvekkeelta voit seurata Suupantien elämää! Neljän huoneen kotien  ja pienempien kaksioiden parvekkeet avautuvat sisäpihan suuntaan. Kaikissa asunnoissa on lasitetut parvekkeet! Taloyhtiöllä on katolla saunaosasto, jonne voit varata saunavuoron netin kautta.

Kätevä yhteiskäyttöauto

Yhtiölle tulee myös yhteiskäyttöauto, joten jos nykyisellään omalla autolla on vähän käyttöä, voit luopua siitä kokonaan ja vuokrata auton silloin kun sitä tarvitset. Yhteiskäyttöauto on autohallissa, joten sen käyttö on helppoa. Autohallistahan pääsee kävellen suoran Laamanniin sisälle ja hissillä omaan kerrokseen.

Kaavan mukaiset autopaikat ovat autohallissa ja ne myydään omina osakkeina.

Rakentamisen arvioitu aloitus syyskuussa 2020 ja valmistuminen on loppuvuodesta 2021. Katso hinnasto tästä.

Kysy lisää: mari.lampinen@luja.fi

 

Sijainti

Video

Lisätietoa

Mari Lampinen

Lujakoti, Tampere

Puh. 044 585 2517
[javascript protected email address]