X

Asunto Oy Tampereen Joutsenpuisto (Hervanta)

  • Makkarajärvenkatu 78, 33720 Tampere
  • Ennakkomarkkinoinnissa

Tampereen Hervantaan ratikkalinjan varrelle ennakkomarkkinoinnissa uusia Lujakoteja!

Ihanaa, modernia kerrostaloelämää, jossa asumismukavuutta tuo lattialämmitys!

Asunto Oy Tampereen Joutsenpuisto on 5-kerroksinen kerrostalo, johon valmistuu 71 asuntoa. Yksiöitä, kaksioita, kolmioita ja neljän huoneen asuntoja, kaikki suunniteltu nykyaikaiseen asumiseen.

Talo rakennetaan Tampereen kaupungin vuokratontille. Talo lämpiää maalämmöllä, joka vähentää asumiskustannuksia ja on tietysti ekologinen. Asuntojen ilmanvaihto tapahtuu huoneistokohtaisella lämmöntalteenotolla varustetulla ilmanvaihtokoneella, joka sijaitsee pesuhuoneessa. Asunnoissa on huoneistokohtaiset etäluettavat vesimittarit ja voit seurata vedenkulutusta huoneistokohtaiselta näytöltä.

Asuinhuoneistoissa lattialämmitys helpottaa huoneiden sisustamista!

Asuntojen  lattiat ovat parkettia ja pesuhuoneiden lattiat laatoitetaan ja pesuhuoneissa on sähköinen mukavuuslämpö! Yhtiö liittyy kaapeli-tv-verkkoon ja asunnot varustetaan kiinteistölaajakaistaliittymällä. Asunnoissa on myös ovipuhelinyhteys ulko-ovelle. Kaikissa asunnoissa on lasitetut parvekkeet, kiva kesähuone aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn! Parvekkeella on jo valmiina valaisin, jotta pimenevissä illoissa on tunnelmallista oleskella ja nauttia elämästä!

Taloyhtiön tilat

Pihapiirissä on kaksi rakennusta, joissa toisessa on yhteissauna ja osa irtaimistovarastoista ja toisessa ulkoiluvälivarasto ja jätetila.

Kerrostalon maantasokerroksessa sijaitsevat talotekniset tilat ja väestönsuoja sekä osa irtaimistovarastoista.

Autopaikoitus

Erillisellä LPA-tontilla on yhtiön hallinnassa autokatospaikkoja ja pistokkeellisia avopaikkoja, jotka myydään omina osakkeina.

Palvelut Hervannassa

Hervannan kattavat ja monipuoliset palvelut sekä opiskelumahdollisuudet ovat noin 1,5 km päässä. Muun muassa kirjasto, apteekki, pankki, kirpputorit, ala- ja yläkoulut, lukio, yliopisto sekä kauppakeskus päivittäistavarakauppoineen ja erikoisliikkeineen palvelevat hervantalaisia.

Hervannasta löytyy myös monipuolisia ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksia: lenkkeilymaastot, urheilukentät, jäähalli, uimahalli, Tampereen kaupungin vapaa-aikakeskus, liikuntakeskukset sekä useat uimarannat tarjoavat mahdollisuuden leppoisaan ulkoiluun tai aktiivisempaankin liikuntaan.

Liity nyt Lujakoti Tampereen ja Pirkanmaan VIP-listalle >

 

 

Sijainti

Kuvagalleria

Lisätietoa

Mari Lampinen

Asuntomyyjä, Lujakoti, Tampere

Puh. 044 585 2517
[javascript protected email address]