X

Asuntosijoittaminen sijoitusmuotona

Asuntosijoittaminen on muuhun sijoitustoimintaan verraten turvallista. Moni aloitteleva sijoittaja ostaa uudisasunnon eläketurvaksi, lapselleen opiskeluasunnoksi tai lapsenlapsilleen pesämunaksi.

Säännöllinen vuokratulo ja asunnon mahdollinen arvonousu tuo varallisuutta sijoittajalle. Sijoittajan on katsottava tulevaisuuteen, seurattava asumisen trendejä, eri alueiden vetovoimaa ja liikenneyhteyksien kehittymistä. Tämänhetkisiä trendejä ovat esimerkiksi kaupungistuminen ja asuntokoon pieneneminen, jotka ovat hyödyllisiä trendejä sijoittajille. Osta asunto pitemmäksi sijoitukseksi, 5- 10 vuoden ajanjaksolle, näin siitä hyötyy eniten, arvonnousua ajatellen.

Tulevaisuuden turvaksi

Oletko hankkimassa asuntoa eläkepäivien turvaksi tai kaipaatko rahoillesi varmaa sijoituskohdetta? Jos lapsesi muuttavat opiskelupaikkakunnalle, pohditko hänelle yksiö ostoa, joka on samalla sijoituksesi? Lujatalo tarjoaa asuntosijoittajille erinomaisia kotimaisia huoneistoja esimerkiksi pääkaupunkiseudulta, Kuopiosta, Oulusta, Tampereelta ja Seinäjoelta.

Hyvä sijoitusasunto

Hyvä sijoitusasunto on erinomaisella paikalla sijaitseva, hyvien liikenneyhteyksien ja palveluiden lähellä oleva nykyaikainen ja toimiva koti. Uudisasunnot houkuttelevat hyviä vuokralaisia, sillä heidän vaatimustasonsa ovat kasvaneet nykyaikana. Uudessa asunnossa on huomioitu asukkaan asumisen tarpeita, kuten avarat ja toimivat tilaratkaisut, talotekniikka, laadukkaat materiaalit ja alhaiset energiakustannukset. Ne hyödyntävät myös vuokranantajaa alhaisen vastikkeen muodossa.

Huoletonta omistamista

Esimerkiksi Vantaan Astrumin, Keimolanmäen Circuitin, Kuopion Kuiskaajan ja Oulun Figaron asunnot sopivat erinomaisesti sijoituskohteiksi. Sijoittamalla uuteen Lujakotiin voit olla varma, että vuokralaisesi on tyytyväinen uuteen kotiinsa ja huolehtii siitä hyvin. Yksi tärkeimpiä kriteerejä sijoittajalle on uuden asunnon remonttivapaus. Sijoittajan on helppo hallinnoida ja ennakoida uudiskohteen tuloja ja menoja. Niiden rahoitusmallit ovat monipuolisia ja joustavia sekä asuntoihin saa hankittua vuokralaiset hyvissä ajoin, ennen sen valmistumista.

Uuden asunnon voi hankkia hyödyntämällä 30 prosentin omarahoitusosuutta. Loput 70 prosenttia velattomasta hinnasta on yhtiölainaa.  Omarahoitusosuus on noin 30 000 —60 000 euroa. Lujatalo on neuvotellut taloyhtiöille joustavat yhtiölainat, joihin ei tarvita erillisiä vakuuksia. Uusissa asunto-osakeyhtiöissä yhtiölainat on tuloutettu, joten osakas voi vähentää yhtiölainaosuuden lyhennyksen kokonaisuudessaan vuokratulosta.

Ota yhteyttä Lujakoti-asuntomyyntiin, niin kerromme lisää!